Today, we had a seminar on "Olive Oil" by Lecturer Erdi Eren. We learned a lot of new information about olive oil. The small sensory analysis at the end of the seminar was also very enj...
Curriculum
1. DÖNEM | GÜZ YARIYILI | |||||
Zorunlu Dersler | |||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS |
GSTE 501 | Gastronomi Bilimi | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
Seçmeli Dersler | |||||
SEC 01 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 02 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 03 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
SEC 04 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 3 | 7,5 | |||
Alınması önerilen seçmeli ders kredi toplamı : | 12 | 30 | |||
TOPLAM AKTS : | 15 | 37,5 |
2. DÖNEM | BAHAR YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GSTE 502 | Sektörel Seminerler | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
Seçmeli Dersler | ||||||
SEC 05 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 06 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 07 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
SEC 08 | Seçmeli Ders | 3 | 0 | 3 | 7,5 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 3 | 7,5 | ||||
Alınması önerilen seçmeli ders kredi toplamı : | 12 | 30 | ||||
TOPLAM AKTS : | 15 | 37,5 | ||||
3. DÖNEM | GÜZ YARIYILI | ||||||
Zorunlu Dersler | ||||||
Ders Kodu | Ders adı | T | U | Kredi | AKTS | |
GSTE 600 | Bitirme Projesi | 0 | 0 | 0 | 15 | |
Zorunlu ders kredi toplamı : | 0 | 15 | ||||
TOPLAM AKTS : | 0 | 15 | ||||